Първи трейлър на „Спайдър-мен: Няма път към дома”

Добави коментар

След като изтече в интернета през уикенда, Sony Pictures пусна първия официален тийзър трейлър на предстоящия "Спайдър-мен: Няма път към дома”.

Третият филм за Човека-паяк във филмовата вселена на Marvel се развива след филма "Спайдър-мен: Далече от дома", където самоличността на Питър е разкрит заради Мистерио. Питър търси помощта на Доктор Стрейндж в опит да върне времето назад и да опрости живота си. За първи път в историята на филмите за Човека-паяк нашият приятелски квартален герой е без маска и вече не може да раздели нормалния си живот от този на супергерой. Когато той иска помощ от Доктор Стрейндж, залозите стават още по-опасни и го принуждават да открие какво наистина означава да бъдеш Спайдърмен.

Том Холанд се завръща в ролята на титулярния герой в „Спайдър-мен: Няма път към дома”, към него се присъединява Доктор Стрейндж на Бенедикт Къмбърбач. Очаква се те да си партнират с Електро на Джейми Фокс и Доктор Октопус на Алфред Молина, които към момента са единствените, които привидно са потвърдили завръщането си. Очакват се още персонажи от филмите за Човека-паяк с Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд да се появят във филма.

В третата част от филмите за Човека-паяк на MCU ще се завърнат повечето от актьорите от първите два филма, включително носителката на "Еми" Зендая в ролята на М Джей, Джейкъб Баталон в ролята на Нед, Мариса Томей в ролята на леля Мей, Тони Револори в ролята на Флаш и Ханибал Бурес в ролята на треньора Уилсън.

Очаквайте „Спайдър-мен: Няма път към дома” само в кината от 17 декември 2021! Филмът ще бъде четвъртият филм на Marvel, който ще излезе през 2021 г., след като през 2020 студиото не представи нито един филм. Филмът следва "Черната вдовица" и "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" от това лято, както и "Вечните", който трябва да излезе през ноември.

Споделете