Първи трейлър на The Batman

Добави коментар

Warner Bros. показа първия трейлър на The Batman по време на виртуалното събитие DC FanDome.


Под нотите ‘Something in the Way’ на Nirvana трейлъра ни представя за първи път версията на Робърт Патинсън като Тъмния рицар и Брус Уейн.

Батманът на Патинсън определено е по-мрачен от предшествениците си, а версията му на Брус Уейн е далеч от изискания плейбой на Крисчън Бейл или Бен Афлек.

“Ти пък кой си?” Пита главорез преди да бъде пребит от Батман “Аз съм наказанието” - отговаря Патинсън.


Филмът ще се развива във втората година на Брус Уейн като Батман и няма да е разказ за произхода на героя, а по-скоро разказ за произхода на неговите врагове.

Трейлъра ни показа за първи път и Джефри Райт като комисар Гордън, Пол Дано в ролята на Гатанката, Колин Фарел като Пингвинът и Зой Кравиц като Жената котка.Към Робърт Патинсън в ролята на Батман (Брус Уейн) се присъединяват Зоуи Кравиц в ролята на Селина Кайл; Пол Дано в ролята на Едуард Наштон, Джефри Райт като Джеймс Гордън, Джон Туртуро като Кармин Фалконе, Питър Сарсгард в ролята на детектив Гил Колсън, Джейми Лоусън като кандидата за кмет Бела Реал, Анди Съркис в ролята на Алфред и Колин Фарел в ролята на Озуолд Кобълпот. Рийвс ще режисира филма по сценарии написан от него и Матсън Томлин. Рийвс продуцира заедно с Дилън Кларк. Майкъл Е. Услан ще изпълнява ролята на изпълнителен продуцентГовори се, че The Batman ще бъде филм в стил детективски ноар, който все още ще бъде част от вселената на DC и ще включва няколко от известните злодей на Батман.

The Batman се очаква по кината на 1 октомври 2021.

Батман

След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман (Робърт Патинсън), всявайки ужас в...

Споделете