• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи трейлър на Жокера

Излезе първият трейлър на Жокера.


След вчерашния плакат Warner Bros. Pictures пусна първия трейлър на Жокера! Студиото представи тийзъра днес, след като той дебютира снощи по време на презентацията на CinemaCon. Можете да го гледате по-долу:Хоакин Финикс води талантлив ансамбъл в ролята на Артър Флек, неуспелият комик, който се превръща в Жокера. Феновете вече видяха номинирания за Оскар актьор, като Филипс в многобройни снимки и видеоклипове качени в интернета. Но сега, киноманите най-накрая могат да се насладят на дългоочаквания трейлър.

Режисиран от Тод Филипс, известен най-добре за работата си по филмите “Последният ергенски запой”, проектът е един от най-вълнуващите филми по комикси, които ще се появят през тази година. По същество това е филм, който е отделен от вече съществуващата приемственост, установена в други адаптации на DC. Сценарият е поверен на Филипс и Скот Силвър известен с работата си по Боецът (2010) и 8-ма миля (2002).

Във филмът ще видим още Зази Бийтс като самотна майка, която грабва вниманието на Жокера преди той да се превърне в нихилистичния злодей, Робърт Де Ниро в ролята на водещ на телевизионно шоу, Марк Марон и Франсис Конрой в ролята на майката на Жокера.Жокер се очаква по кината на 4 октомври 2019 г.