Работи се по “Хобс и Шоу 2”

Добави коментар

Дуейн Джонсън сподели с феновете си, че се работи активно по “Хобс и Шоу 2”.


През уикенда, Джонсън сподели тази информация за “Хобс и Шоу 2” по време на Instagram Live Q&A. Актьорът потвърди, че се работи по филма: „Ние работим по следващия [Хобс и Шоу] филм, и съм доста развълнуван от него.“

Скалата каза, че той и останалите от екипа на “Хобс и Шоу”: “Сега просто трябва да мислим креативните неща и посоката, в която ще тръгнем", преди да благодари на феновете по целия свят, че направиха първия филм "огромен успех" .

Излязлият миналата година спин-оф на “Бързи и яростни” - “Хобс и Шоу” следва героите на Джонсън и Джейсън Стейтъм от поредицата, докато те с неохота обединяват усилията си, за да попречат на терористична организация да пусне супервирус.

Дългогодишният сценарист на „Бързи и яростни“ Крис Морган, който написа и „Хобс и Шоу“, по-рано потвърди, че планът е мистериозния злодей на филма - директорът на сенчестата организация Eteon - да се върне в бъдеще филм, но освен това не се знаят нищо за “Хобс и Шоу 2”.В “Хобс и Шоу” участваха Дуейн Джонсън в ролята Люк Хобс и Джейсън Стейтъм в ролята на Декард Шоу. Към тях се присъединиха Ванеса Кърби в ролята на агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу - Хейти Шоу и Идрис Елба в ролята на опасния терорист – Брикстън. Райън Рейнолдс, Роб Дилейни, Кевин Харт, Роман Рейнс, Ейса Гонсалес и Хелън Мирън също имаха малки роли във филма.

Режисьор на “Хобс и Шоу” беше Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2). Сценарият беше дело на Крис Морган (Бързи и яростни). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия, а изпълнителни продуценти на Бързи и яростни: Хобс и Шоу са Дани Гарсия, Кели Маккормик, Стивън Часмън, Итън Смит и Енсли Дейвис.

Споделете