• 0 коментара • Кино / Кино новини

Работи се по хорър спин-оф на Аквамен

Уорнър Брос работи по филм на ужасите спин-оф на Акваман за обитателите на Дънното.


Аквамен направи над 1 милиард долара в боксофиса и официално е най-печелившия филм за DC до момента. Успехът на Аквамен незабавно започна дискусии за продължение, което все още е в ранен стадий. Но междувременно изглежда, че студиото е много нетърпеливо да се върнат в подводния свят и сега работят по спин-оф.

Според THR, Уорнър Брос са наели Ноа Гарднър и Айдан Фицджералд, да напишат примесен с ужас сценарии, съсредоточен върху the Trench (Дънното), смъртоносните земноводни същества, които видяхме в Акваман.

Джеймс Уан и Питър Сафран ще работят по проекта, озаглавен The Trench, който ще има много по-скромен бюджет, отколкото нормален филм за супергерои.

В момента няма планове да се появят някои от главните герои от Аквамен.Създанията от Дънното са сравнително нови в светът на Акваман, те правят своя дебют в комиксите едва през 2011 г., когато DC направи преработка на цялата си издателска линия. Те са били част от кралството Атлантида, но когато потънало, жителите са били изолирани от други оцелели и са се превърнали в чудовища.

Въпреки това, няма потвърждение, че жителите на Дънното всъщност ще са главните герои в лентата. Тъй като сценарият ще бъде в стил на филм на ужасите, планът може и да бъде за това, как тези създанията да бъдат злодеите във филма.

За съжаление, няма повече подробности за The Trench до този момент, които да ни помогнат да разберем по-добре концепцията на филма, кой ще я режисира, кой ще участва е него, или когато ще излезе по кината. Тези подробности ще научим в бъдеще, ако студиото продължи работа по проекта.