• 0 коментара • Кино / Кино новини

Работи се по Plastic Man с жена в главната роля

DC нае сценариста Кат Васко да напише филм за Plastic Man с жена в главната роля.


DC проявява интерес към нов проект за Plastic Man през 2018 и наe Аманда Идоко да напише сценария. Тази версия на проекта щеше да се доближи повече до комиксите от новия проект. Филмът щеше да е комедийно екшън-приключение базиран на класическия герой.

Сега според THR, наемането на Кат Васко е насочило проекта в изцяло в нова посока. Проектът, който е в много ранен етап на разработка, ще има жена в главната роля. Не е ясно дали това означава промяна на заглавието или не. Все още няма информация за режисьор или актьори, прикрепени към филма.Истинската идентичност на Plastic Man е Патрик О'Бриан, мошеник, превърнал се в герой.О'Бриан е бил част от банда и по време на лош обир е застрелян и е залят с химическа течност. Наказан да умре от бандата си, той се събужда и открива, че има силата да променя формата и тялото си в почти всичко. О'Бриан в крайна сметка се става полицай.

Героят има култов статус сред феновете на комиксите. Той е бил член на Лигата на справедливостта за известно време и дори е имал свой анимационен сериал.

Междувременно феновете на DC могат да очакват “Жената чудо 1984 през декември и “Отрядът самоубийци” през август.