• 0 коментара • Кино / Кино новини

Рамбо 5 в кината през 2019

Силвестър Сталоун потвърди, че се работи по Рамбо 5 и публикува първия постер на филма.

Според последните слухове за Рамбо 5, Силвестър Сталоун, който вече е на 71-години, ще се завърне в ролята си на Джон Рамбо и евентуално ще режисира лентата. В момента актьора работи върху окончателните редакции на сценария.

Първият плакат на филма е вече изложен на филмовия фестивал в Кан и той потвърждава филма ще с заглавие Рамбо 5 или Рамбо V ще излезе през есента на 2019.В новият филм Джон Рамбо живее в ранчо на границата между Мексико и САЩ, където се опитва да се справи с травмите от миналото и да си намери работа. Скоро неговата приятелка Мария му споделя, че внучката й е изчезнала след парти в Мексико. Джон решава да премине границата за да я намери. Търсенето бързо се превръща в ад, когато Рамбо разкрива операция на секс трафиканти и се съюзява с журналист, чиято полусестра също е била отвлечена. Рамбо трябва да използва всички свои умения, за да спаси момичетата и да свали злият престъпен лорд на чело на всичко това. Със сигурност ще има кръв, екшън, насилие и много оръжия

Снимките на Рамбо 5 започват през септември в Лондон, България и Канарските острови. Режисьорът и останалата част от актьорския състав ще бъдат обявени скоро.

В момента Сталоун снима Крийд 2 след огромния успех на първия филм, който съживи поредицата за Роки.