• 0 коментара • Кино / Кино новини

Рави Пател и Габриела Уайлд в Жената чудо 1984

Актьорския състав на Жената чудо 1984 стана по-голям с добавянето на Рави Пател и Габриела Уайлд.


Рави Пател е участвал в Masters of None, Grandfathered, Superstore, и Wrecked. Пател също е известен с комедийния си документален филм за семейството му, което го принуждава да се установи и да създаде семейство, наречен Meet the Patels.Както Пател, така и Уайлд ще участват в "мистериозни роли”, за които до момента не са разкрити никакви подробности.По-рано тази седмица беше разкрито, че Наташа Ротуел от "Insecure" на HBO също ще се присъедини към актьорския състав в неразкрита роля. Всъщност по-голямата част от съобщнията за кастинг на Жената чудо 1984 не включват подробности за героите, карайки феновете да спекулират относно кой и какво може да се очаква в продължението на Жената чудо.

По време на панела на филма в Сан Диего Comic-Con, Гад Гадот настоя, че Жената чудо 1984 "не е продължение", а режисьорката Пати Дженкинс добави, че тя иска този филм да бъде напълно уникален. Фенове също видяха ексклузивни първи кадри от филма. Тъй като Жената чудо 1984 е в самото начало на снимките кадрите са били недовършени и без полирани специални ефекти, така че сцената не са пуснати онлайн, което ограничава подробностите около продължението още повече.

Жената чудо 1984 ще бъде режисирана от режисьора на първия филм - Пати Дженкинс. Сценария е написан от Пати Дженкинс, Джеф Джонс и Дейв Калахам.

Гал Гадот и Крис Пайн се завръщат в ролите на Жената чудо и Стив Тревър. Кристен Уиг ще влезе в ролята на Cheetah. Педро Паскал, известен с ролите си в Игра на тронове и Наркос, също е част от актьорския състав на Жената чудо 1984, но героят му все още се пази в тайна.

Жената чудо 1984 се очаква по кината през 2019.