Райън Джонсън ще създаде нова трилогия от Междузвездни войни

Добави коментар

Режисьорът и сценариста на Междузвездни войни: Последните джедаи - Райън Джонсън ще разработи чисто нова трилогия за в света на Междузвездни войни.


Джонсън ще режисира и напише първия филм в трилогията. Новата трилогия ще покаже нови и оригинални герои "от ъгъл на галактиката, който историята на" Междузвездни войни " никога не е изследвал.

Президентът на Lucasfilm Катлийн Кенеди каза следното за сделката:

“Ние всички обича ме да работим с Райън по Последните джедаи. Той е творческа сила и да го гледа ме как създава "Последният джедаи" от началото до края беше една от големите радости на моята кариера. Райън ще направи невероятни неща с празното платно на тази нова трилогия.”Нова трилогия ще се развива извън сагата на Скайуокър. Настоящата трилогия може да се фокуса си върху нови герои, но е твърдо обвързана с Скайуокър и това привлича неизбежни сравнения с оригиналната трилогия. Съсредоточавайки се върху изцяло нови герои, светове и събития ще даде възможност на Междузвездни войни да продължи да разказва по-интересни истории през следващите години.

Lucasfilm все още не е обявил кога новата трилогия ще излезе по кината. Ако се основаваме на сегашния план за редуване между филми от трилогията и самостоятелен филм, обаче първия филм от новата трилогия на Джонсън може да се появи по кината още през 2021 - след третата история от Междузвездни войни през 2020 г.

Не пропускайте първия филм на Джонсън в далечната галактика -Междузвездни войни: Последните джедаи по кината от 15 декември.

Междузвездни войни: Последните джедаи

Рей продължава своето епично пътешествие с Фин, По и Люк Скайуокър в следващата глава от...

Споделете