• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ребека Фъргюсън ще се завърне за Мисията невъзможна 7

Ребека Фъргюсън потвърди, че ще се участва в Мисията невъзможна 7.


По време на интервю с Lorraine, за да промотира новия си филм „Момчето, което можеше да бъде крал“, Ребека Фъргюсън беше попитан, дали ще участва в предстоящите филми в поредицата Мисията невъзможна. Тя потвърди, че ще се върне в ролята на бившия агент на МИ6 Илса Фауст.

Фъргюсън не потвърди официално участието си в Мисията невъзможна 8.

Фъргюсън дебютира като специален агент Илса Фауст в Мисията невъзможна 5 където тя се съюзи с Итън Хънт на Том Круз. Тя беше звездата на филма, и някои от феновете се надяваха, че тя може да получи своя собствен спин-оф в поредицата. Вместо да прави соло филм, миналата година Фъргюсън се върна за Мисията невъзможна 6.Мисията невъзможна 7 ще е само един от многото предстоящи проекти на Ребека Фъргюсън. Освен в „Момчето, което можеше да бъде крал“, тази година тя ще се появи на големия екран в „Мъже в черно: Глобална заплаха“ и в адаптацията на Стивън Кинг - „Доктор Сън“, където ще влезе в ролята на злодея. След това тя ще участва в „Дюн“ на Дени Вилньов, където ще влезе в ролята на Лейди Джесика и в впечатляващ научно-фантастичен трилър с Хю Джакман.

Мисията невъзможна 7 се очаква да започне снимки в края на 2019 или началото на 2020. Филмът ще бъде режисиран от Кристофър Маккуори, който режисира и последните два ленти в поредицата.

Мисията невъзможна 7 се очаква в кината на 23 юли 2021.