• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ричард Мадън в преговори да се присъедини към Вселената на Марвел

Ричард Мадън в преговори да се присъедини към Анджелина Джоли в предстоящия филм на Марвел - The Eternals.


Актьор от ”Игра на тронове” и "Бодигардът" Ричард Мадън е в преговори, за да се присъедини към фаза 4 на Марвел. Variety твърди, че Мадън се подготвя за ролята на Икарис във филма. В същото време, THR съобщава, че филмът се върти около любовна история между космически Икарис и Серси, вечна, която предпочита да пребивава сред обикновените хора на земята, отколкото с други Вечни.

Мадън, който стана известен с "Игра на тронове” на HBO, в ролята на Роб Старк, наскоро получи Златен глобус за ролята си в „Бодигардът“ на Би Би Си. Тази година той ще бъде видян в биографичния филм за Елтън Джон - “Рокетмен", който ще дебютира на тазгодишния филмов фестивал в Кан.Актьорият състав на филма се събра през последните месеци, с Анджелина Джоли, която се подписва за водеща роля (предполага се, че на Серси), Кумаил Нанджани и южнокорейският актьор Ма Донг-Сеок, за които все още не е известно кои персонаж ще изиграят.

Въпреки че Marvel Studios е само на няколко седмици от излизането на “Отмъстителите: Краят” и завършването на фаза 3 като резултат, фаза 4 на Вселената на Марвел вече се оформя. От известно време знаем, че “Спайдър-мен: Далечe от дома” ще е първия филм от новата фаза, но студиото също разработва няколко нови филми включително The Eternals.
Базирано на комикса на Джак Кърби, The Eternals ще бъде история, която ще обхване хиляди години във Вселената на Марвел. Комиксът разказва за свръхмощни и почти безсмъртни същества, известни като Eternals и по-чудовищните им себеподобни, известна като Deviants, създадени от космическите същества, наречени Celestials.

Филмът ще бъде режисиран от Клои Жао. Тя стана част от проекта миналата година и от тогава филмът продължава бавно да напредва.

The Eternals се очаква да започне снимки тази есен и се очаква да се появи по кината в края на 2020 година.