Робърт Дауни младши вече не е най-високоплатената звезда на Marvel

Добави коментар

Робърт Дауни младши вече не е най-високоплатената звезда на Marvel, след като бе изместен от неочакван колега.

Ново проучване разкрива заплатите за секунда на различните звезди на Marvel. В продължение на години Дауни оглавяваше списъка, но това наскоро се промени.

Въпреки че "Спайдър-Мен: Няма път към дома" току-що надхвърли 1,5 милиарда долара в боксофиса, Том Холанд не е дори в списъка на шестте най-високоплатени звезди на Marvel.

На последно място е Крис Хемсуърт, който прибира 8 156,71 лева на секунда. Преди него е Марк Ръфало, който печели 13 915,36 лева на секунда. На четвърто място е Крис Евънс с 14 010,18 лева на секунда. Скарлет Йохансон, която е в ролята на Черната вдовица, заема трето място. Тя е получила заплата от 17 684,91 лева за всяка секунда на екрана. Робърт Дауни младши в момента е на второ място с 25 781,63 лева на секунда.

На първо място е Джереми Ренър, който печели умопомрачителните 28 501,29 лева на секунда, в която е на екран във всички филми на Marvel. Ренър е неясен относно бъдещето си във вселената на Марвел.

"Спайдър-мен: Без път към дома" току-що засенчи всички други филми на Марвел от 2021 взети заедно, в боксофиса. Така че можем да очакваме, Том Холанд да заеме първото място в класацията съвсем скоро. Но засега Ренър остава най-високоплатената звезда на Марвел.

Споделете