• 0 коментара • Кино / Кино новини

Робърт Патинсън официално е Батман

Робърт Патинсън все пак ще поеме главната роля в The Batman на Мат Рийвс.


Още откакто се появиха слухове, че Бен Афлек ще напусне вселената на DC, който ще влезе в костюма на Батман след него, беше един от най-големите въпроси на феновете. На скоро се появи слух, че Робърт Патинсън, известен на повечето хора с филмовата поредица “Здрач” ще е неговия заместник. Но скоро след пристигането на този слух няколко други източници посочиха, че Никълъс Холт, Арми Хамър и Аарон Тейлър-Джонсъ са все още след обмисляните имена. Съвсем наскоро беше казано, че Патинсън и Хълт правят скринингови тестове за ролята.

Сега вече е официално според Deadline. Изданието съобщава, че Warner Bros. е одобрил избора на режисьорът Мат Рийвс да направи Патинсън новия Батман. Той ще бъде седмия човек, който ще играе Батман на големия екран.Патинсън се появява през 2005 в “Хари Потър и Огненият бокал“ и се издига до звезда, с ролята си на вампира Едуард Кълън в поредицата “Здрач”. След дните това той избира филми с по-малък бюджет и независими филми, но преди The Batman отново ще го видим в високо бюджетен и очакван филм, а именно новият филм на Кристофър Нолан - Tenet.

Кастингът на Патинсън е отличен не само за кариерата му, но и за The Batman като цяло. Има слухове, че Пингвина и Жената-котка ще бъдат двама от злодеите във филма, така че може скоро да очакваме новини, кой ще влезе в тези роли. Джош Гад отдавна намеква, че може да бъде в Пингвина, докато някои спекулации се обърнаха към списъка с актьори изгубили ролята Батман като възможен избор за други злодейски роли. Няма нужда да бързате с тези решения филмът все пак ще излезе през 2021, но те ще се превърнат в следващия приоритет за The Batman сега, когато Патинсън е официално е БатманВсе още се знае малко за сюжета, но е ясно, че Рийвс ще продуцира филма с колегата си от "Планетата на маймуните" Дилан Кларк.

Очаква се филмът за героя на DC да излезе по кината на 25 юни 2021 г.