Rogue One: История от Междузвездни войни (2016)


Филмът се фокусира във времето преди „Междузвездни войни: Нова надежда“, когато бунтовниците се опитват да откраднат скиците на омразната Звезда на смъртта

Оригинално заглавие: Rogue One: A Star Wars Story

Режисьор:

В ролите: , , , , , , ,

Къде го дават?

ФантастикаФентъзиЕкшън

Продължителност: 134 минути

Премиера: 16.12.2016

БГ премиера: 16.12.2016

 7.8/10 200

Категория: B / MPPA: PG-13

Rogue One: История от Междузвездни войни

Първи самостоятелен антологичен филм, извън поредицата "Междузвездни войни". Вторият филм - антологията за Хан Соло - ще е в кината на 25 май 2018 г., а третият филм от антологията предстои през 2020.

Филмът се фокусира във времето преди „Междузвездни войни: Нова надежда“ (епизод IV от 1977 г.), когато бунтовниците се опитват да откраднат скиците на омразната Звезда на смъртта. Група необичайни герои се обединяват в на пръв поглед невъзможната мисия да откраднат плановете за върховното оръжие за масово поразяване. Това ключово събитие във Вселената на „Междузвездни войни“ ще събере обикновени хора, които ще извършат необикновени дела, и ще се превърнат в част от нещо много по-голямо от самите тях.

„Ще навлезем в нова територия, която изследва сблъсъка през призмата на една наземна война, без до губи от атмосферата на Междузвездни войни, която феновете познават толкова добре”.
Катлийн Кенеди, продуцент.Споделете

Напишете коментар
Rogue One: История от Междузвездни войни

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.