• 0 коментара • Кино / Кино новини

Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум се завръщат за “Джурасик свят 3”

“Джурасик свят 3” официално ще събере актьори от първият “Джурасик Парк”.


Актьорите от Джурасик Парк - Сам Нийл в ролята на д-р Алън Грант, Лора Дърн в ролята на д-р Ели Сатлер и Джеф Голдблум в ролята на д-р Иън Малкълм са готови да се завърнат в “Джурасик свят 3”. Amblin на Стивън Спилбърг официално потвърди новината, но в анонса не споменава, дали ролите ще бъдат малки или нещо повече.

Дърн, Нийл и Голдблум участват в оригиналния блокбъстър от 1993, с който стартира поредицата, и която събира обща сума от над 5 милиарда долара в световен мащаб, и разширява света си със видеоигри, играчки, романи, анимационни серии и атракции в увеселителни паркове.

Актьорите бяха звездите в класическия “Джурасик Парк” на Стивън Спилбърг от 1993 г., като Голдблум се завърна за „Изгубеният свят: Джурасик парк“ от 1997. Дърн и Нийл се появиха отново заедно в “Джурасик Парк III” през 2001 г. Голдблум имаше и малка роля в „Джурасик свят 2: Рухналото кралство“ през 2018 г.Нийл, Дърн и Голблум ще се присъединят към звездите от първите два Джурасик свят - Крис Прат и Брайс Далас Хауърд за Джурасик свят 3. Колин Тревъроу се завръща като режисьор. Филмът ще бъде написан от новата за поредицата сценаристка Емили Кармайкъл и Тревъроу. Те работят по история създадена от Дерек Конъли и Тревъроу, които заедно са съавтори на „Джурасик свят“ и „Джурасик свят 2: Рухналото кралство”.

„Джурасик свят“ от 2015 събра 1,67 милиарда долара в световния боксофис. Дж. А. Байона режисира „Джурасик свят 2: Рухналото кралство”. който спечели 1,3 милиарда долара в световен мащаб. „Рухналото кралство“ завърши с пускането на няколко динозаври на свобода. Universal все още не е разкрива подробности за сюжета на “Джурасик свят 3”.Феновете вероятно вече видяха малко от идеята зад следващия филма в Jurassic World: Battle At Big Rock, осем минутен късометражен филм, който се развива една година след събитията от „Джурасик свят 2: Рухналото кралство” и показва как хората са започнали да се адаптират към избягалите динозаври. Този кратък филм не само показа как динозаврите оцеляват в светът след втория филм, но също така поставя сцената за „Джурасик Свят 3“.

“Джурасик свят 3” се очаква по кината 11 юни 2021.