• 0 коментара • Кино / Кино новини

Самара Уивинг се присъединява към Snake Eyes

Самара Уивинг ще се присъедини към Хенри Голдинг в спин-офа на „G.I. Joe” - Snake Eyes.


Уивинг ще влезе в ключовата роля на Скарлет, традиционно червенокосата контраразузнавачка, която е първата женска фигура от обновената линия играчки G.I. Joe през 80-те години. Персонажът има уникална връзка със Snake Eyes и често си партнира с него. Рейчъл Никълс влезе в образа във филма от 2009 - “G.I. Joe: Изгревът на Кобра”.

Уивинг е австралийска актриса, която е най-известна с ролята си в многократно наградения драматичен филм “Три билборда извън града”, в който участва заедно с носителите на Оскар Франсис Макдорман и Сам Рокуел. За последно тя се появи на големия екран в тазгодишния филм на ужасите - “Докато смъртта ни раздели”. В бъдеще Уивинг ще може да бъде видяна в екшън-комедията Guns Akimbo и научнофантастичната комедия Bill & Ted Face the Music.Еван Спилиотопулос написа сценария за филма, който се съсредоточава върху Snake Eyes, който търси отмъщение за смъртта на баща си, като се присъедини към клан от нинджи и в процеса намери разбиране и одобрение.

Главният герой, в чиято роля ще влезе Хенри Голдинг, е нинджа командос, който за пръв път се появява през 80-те години на миналия век като част от новата линия за играчки на Hasbro и Marvel Comics наречена G.I. Joe: A Real American Hero. Наречен Snake Eyes, той се облича изцяло в черно, крие лицето си и не говори. Той се откроява сред военната антитерористична група и бързо се утвърждава като най-популярния и член.Вече се знае, че Андрю Коджи ще влезе в ролята на Storm Shadow - нинджа, който е едновременно кръвен брат и смъртен враг на Snake Eyes. Ико Уайс ще изиграе Hard Master, учителя на Snake Eyes, който е майстор на мечовете. Урсула Корберо ще се преобрази в злия агент Баронесата. Филмът ще бъде режисиран от Роберт Швентке.

Според THR снимките на Snake Eyes ще започнат следващата седмица във Ванкувър и по късно в Япония. Snake Eyes се очаква по кината през октомври 2020.