• 0 коментара • Кино / Кино новини

Самюел Л. Джаксън се присъединява към рибута на “Убийствен пъзел“

Самюел Л. Джаксън се присъединява към рибута на “Убийствен пъзел“


Джаксън ще влезе в ролята на бащата на персонажа на Крис Рок. Рок ще играе детектив, който разследва редица ужасяващи престъпления. Макс Мингела, познат на публиката от “Историята на прислужницата”, ще влезе в ролята на неговия партньор Уилям Шенк. Марисол Никълс (Ривърдейл) ще изиграе техният капитан - Анджи Гарза.

Предстоящият рибут на “Убийствен пъзел“ е написан от Пит Голдфингър и Джош Щолберг, въз основа на история на Рок. Дерън Лин Боусман, които е режисирал три филма в поредицата, ще се завърне в режисьорския стол.

“Смятаме, че Самюел Л. Джаксън и Крис Рок заедно с Макс Мингела и Марисол Никълс правят този филм напълно специален в канона на Убийствен пъзел и нямаме търпение да пуснем тази неочаквана и зловеща нова история на феновете на този франчайз. Това е следващото ниво на Убийствен пъзел на пълни обороти” Джо Дрейк, председател на Lionsgate Motion Picture Group, заяви в изявление.

Осем филма “Убийствен пъзел“ излизат между 2004 и 2017 и печелят над 1 млрд. долара. Поредицата се фокусира върху сериен убиец на име Пъзела (Тобин Бел) и неговите последователи, които измислят сложни смъртоносни капани за жертвите, а злодеят твърди, че е за тяхното морално развитие. Новият филм е описан като нова интерпретация на поредицата.

Lionsgate държи детайлите на сюжета в тайна, знаем само че ще предложи измамно коварни капани, умни улики и напрежението, което феновете очакват.

Феновете на Самюел Л. Джаксън могат да го видят в “Спайдър-мен: Далечe от дома” вече в кината.

Новият рибута на “Убийствен пъзел“ се очаква по кината през октомври 2020.