• 0 коментара • Кино / Кино новини

Сара Снук ще участва в "Доводите на разума"

Звездата от хитовия сериала “Наследници”, Сара Снук ще влезе в главната роля на адаптацията по книгата на Джейн Остин - “Доводите на разума”.


Сара Снук ще влезе в ролята на трезвата и отговорна Ан Елиът.

"Доводите на разума" разказва историята на Ан Елиът, която много години след като отказва предложението за брак на младия морски офицер Фредерик Уентуърт, „плава“ във водите на английското общество, когато Уентуърт се завръща от войната, богат и вече повишен в чин капитан. И докато Ан размишлява върху пропуснатите възможности, тя трябва да хвърли поглед върху собствените си съжаления и непоклатимата, вероятно несподелена любов.„Доводите на разума“ или „Въздействие“ e последният завършен роман на английската писателка Джейн Остин и е считана за най-зрялата и умело написана творба. Книгата е адаптирана четири пъти за телевизия през 1960, 1971, 1995 и 2007.

"Доводите на разума" ще бъде режисиран от английски филмов и телевизионен режисьор Махалия Бело, а сценарият на адаптацията е поверен на британския драматург и сценарист Джесика Суейл.Сара Снук беше номинирана за награда „Еми“ за ролята си Шавон „Шив“ Рой в сериал на HBOНаследници“. Тя се появява заедно с Ванеса Кърби и Шия ЛаБеф в „Pieces of a Woman“, пищната фестивална драма, режисирана от Корнел Мундручо, която наскоро бе закупена от Netflix.