• 0 коментара • Кино / Кино новини

Шарлиз Терон и Хелън Мирен се завръщат за „Бързи и яростни 9“

Вин Дизел потвърди, че Шарлиз Терон и Хелън Мирън се завръщат за Бърза и яростна 9.


Вин Дизел обяви в Instagram, че Шарлиз Терон и Хелън Мирън се завръщат за „Бърза и яростна 9“. Персонажите на двете актриса се появяват за първи път в “Бързи и яростни 8“. Терон играе кибертерористът Сайфър, който принуди Дом, в ролята Дизел, да предаде семейството си и да работи за нея.Мирен изигра Магдален Шоу, майката на Декард (Джейсън Стейтъм) и Оуен (Люк Еванс). Мирън ще бъде видян отново като Магдален в спин-офа на „Бързи и яростни“ - “Хобс и Шоу“ в кината от 2 август.Терон наскоро беше в новините, тъй като нейният персонаж бе обсъжда като център за друг възможен спин-оф, който би се фокусира върху женските герои от дългогодишната филмова поредица.

Те се присъединяват към ново дошлият Джон Сина, чиято роля е се държи под тайна. Актьорският състав на „Бързи и яростни 9“ включва още Вин Дизел, Мишел Родригес, Натали Емануел, Лукас Блек, Тайрис Гибсън и Лудакрис. Във филма ще участват още Фин Кол, Анна Сауаи и Вини Бенет.

Джъстин Лин (Бързи и яростни 6) се завръща за да режисира „Бързи и яростни 9“. Дан Кейси написа сценария по историята на Лин и Алфредо Ботело.

„Бързи и яростни 9“ се очаква по кината на 22 май 2020.