• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще играе ли Джаред Лето в „Хищни птици“?

Джаред Лето не потвърждава, но и не отрича, че Жокера ще се появи в „Хищни птици“.


Джаред Лето остава неясен по отношение на това, дали неговият Жокер ще се появи в филма „Хищни птици“ | Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Актьорът изигра известния злодей на Батман заедно с Харли Куин на Маргот Роби през 2016 в „Отряд самоубийци“. Има много спекулации, че той ще се завърне за кратко в предстоящата лента.

Имаше причина да се подозира, че Лето ще се върне във вселената на DC. Снимки от снимачната площадка на „Хищни птици“ изглежда разкриват раздялата на Харли и някой, който прилича ужасно много като Жокера на Лето. Въпреки приликите във външния вид, човекът в снимките очевидно е дубльор. Самият Лето беше в Европа по това време, на снимките на филма за Морбиус, в който играе главната роля. Освен това, Лето не беше включен в трейлъра и името му не е включено в официалния актьорския състав на „Хищни птици“. Въпреки това, той се закачаше с феновете с клоун емоджи в Snapchat, споменавайки възможното завръщане на героя.Лето каза пред Variety: „Определено ще играя Жокера отново. Всичко зависи от сценария и обстоятелствата, както винаги.” Когато го попитат дали ще бъде в „Хищни птици“, актьорът отговори:„ Не мисля така. Трябва да попитате тях ”, но след това казал още:„ Е, ще видим. ” Докато желанието на Лето да се върне към ролята, е ясно, това едва ли е окончателен отговор на въпроса.

Дори Лето да има роля във филма, това не означава, че той ще се завърне във вселената на DCU. Появата му може просто да сложи край на краткия му мандат като Жокера. Цялото заглавие на „Хищни птици“ предполага, че Харли се измъква от токсичната си връзка с него. Така че, дори и Лето да се върне, вероятно няма да бъде за много дълго. Разбира се, възможно е също така да видим само дубльора за кратко във филма. Така или иначе, Лето не казва нищо повече.

Хищни Птици излиза по кината на 7 февруари 2020.