• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще бъде ли Джони Деп в “Карибски пирати 6”

В ново интервю продуцентът на "Карибски пирати" Джери Брукхаймър не разкри, дали звездата Джони Деп ще участва в най-новия филм от поредицата.


В миналото, продуцентът на поредицата “Карибски пирати”, Джери Брукхаймър каза, че дори той не знае дали Джони Деп ще се появи в предстоящия „Карибски пирати 6“. Сега, в интервю с Collider, той коментира отново дали Деп ще се завърне в ролята си на Джак Спароу.

„В момента работим върху чернова и се надяваме, че скоро ще е готова и ще я дадем на Дисни и се надяваме, че ще им хареса“, каза Брукхаймър. „Не знаем. Работим по него от скоро. “

На въпроса за ролята на Деп, Брукхаймър беше мълчалив. „В този, който разработваме в момента, не сме сигурни точно каква ще бъде ролята на Джони“, каза Брукхаймър. „Значи, ще трябва да видим.“Като четете между редовете, изглежда, че има възможност Деп да се завърне, което противоречат на информация 2018, според която Дисни не иска Деп в продължението. Ще бъде интересно да се видим дали Деп ще се включи в проекта. Коментарите на Брукхаймър звучат така, сякаш филмът няма да се съсредоточи върху Джак Спароу, но пък и не опровергават, че той може да се завърне на големия екран. Ясно е обаче, че бъдещите филми в поредицата „Карибски пирати“ са основен приоритет както за Дисни, така и за Брукхаймър.

Крейг Мазин и Тед Елиът работят по сценария на “Карибски пирати 6”. Мазин създаде “Чернобил” за HBO, а Елиът е сценарист на оригиналния "Карибски пирати ".