• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще бъде ли Кит Харингтън новият Батман?

Нов слух твърди, че Warner Bros. обмисля Кит Харингтън, който е известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове, за ролята на младия Батман.


Според Revenge of the Fans, това лято Warner Bros. са поискали да видят как двама актьора ще изглеждат в главната роля на The Batman. Един от актьорите не беше разкрит, но другият беше Кит Харингтън, който понастоящем е най-известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове.Трябва да се подчертае, че за момента това е само слух, тъй като не е потвърден от никого в студиото или във някой, който участва в продукцията.Според главния редактор на Revenge of the Fans Марио Франсиз Робълс мисли, че Харингтън има по-малък шанс от другия актьор, който студиото е обсъждало:

“Интересното за другия актьор - този, за когото все още не ми се ще да споделя, е, че той е много по-близо до Афлек, отколкото други имена, които съм чувал. Мисля, че той може да се окаже истинският водещ избор - затова не искам да го съобщавам, докато не съм абсолютно сигурен.”


Знаем много малко за предстоящия солов филм на Батман. Всъщност единственото нещо което ни е известно със сигурност е, че Мат Рийвс ще напише и режисира лентата.В момента изглежда невероятно Бен Афлек да се завърне в ролята. Не само заради преобладаващите слух, че филма на Риийвс търси по-млада версия на героя, но и заради неотдавнашното посещение на Афлек в рехабилитационна клиника подсказват, че студиото ще предпочете друг актьор.Джейк Джиленхол и Джак Хюстън също бяха обсъждани за ролята в миналото. И двамата имат приблизително същите пропорции като Кит Харингтън, което сигнализират за посоката, в която се търси новата версия на най-известния герой на Готам. Харингтън изглежда има предимство във възрастовия отдел, тъй като е на 31 години и знаем, че героят в The Batman ще бъде на около 25 - 30. Плюс това, Харингтън приключва работата си по последния сезон на Игра на тронове през следващата година и ще бъде свободен за нови проекти.

Въпреки това, ролята е силно желана и има много нетърпеливи млади актьори със характерни брадички в Холивуд, така че Харингтън ще има голяма конкуренция. Ние ще ви държим в течение за всяко следващо събитие, тъй като The Batman се очаква да започне снимки тази година.