• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще имали римейк на "Завръщане в бъдещето"?

Том Холанд сподели, че е имало "разговори" за римейк на "Завръщане в бъдещето" и той е бил част от тях.


Наскоро излязло дийпфейк видео отново развинти въображението на публиката за рибут на "Завръщане в бъдещето”. Във видеото актьорите Том Холанд и Робърт Дауни-младши с помощта на компютърни ефекти влязоха в ролите на Марти МакФлай и Док Браун.

Разбира се, интернет е дом на многопредложения, интерпретации и слухове относно продължения и рибути. Просто защото съществуват онлайн, не означава, че някога наистина ще се случат. В случай на "Завръщане в бъдещето" обаче Холанд признава, че не само е видял дийпфейка, но и наистина е имало разговори за рибут.Холанд разкри тази новина по време на интервю с BBC Radio 1:

„Би било лъжа да кажа, че е нямало разговори в миналото за правенето на някакъв римейк, но този филм е един от най-перфектният филм - или един от най-добрите филми, един, от който не може да се направи по-добре. Така казано, ако [Робърт Дауни-младши] и аз можем да снимаме тази една сцена, която са преработили за забавление - той може да плати за това, защото има много пари - аз бих го направил за моя хонорар и можехме да създадем тази сцена. Мисля, че го дължим на дийпфейка, защото те са свършили такава добра работа… Ще говоря с Робърт и ще видя дали можем да се опитаме да пресъздадем нещо за дийпфейк.


Изглежда дийпфейка може да е дал повече от една идея на Universal Pictures за римейк, но нито режисьорът Робърт Земекис, нито сценаристът Боб Гейл са склонни да работят по него.

“Това няма да стане, докато аз и Боб Гейл сме живи. Сигурен съм, че те ще го направят, освен ако наследниците ни не могат да ги спрат “, казва Земекис пред Телеграф през 2015.

Първоначалният договор, който Земекис и Гейл подписват с Universal предвиждаше двамата да имат контрол над всяко продължение на "Завръщане в бъдещето", докато са живи.