• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще се присъединили Киану Рийвс към вселената на Марвел?

Киану Рийвс най-накрая може би ще се присъедини към кино-вселената на Марвел, тъй като Marvel Studios го иска за роля в The Eternals.


Според MCU Cosmic (чрез CBR), Рийвс е в началото на разговорите с Marvel Studios за участие в The Eternals. За съжаление, няма информация за това каква ще е неговата роля.

Изданието се основава на достоверен източник за тази потенциална новина, но е важно да се отбележи, че те не са най-добрите, когато става въпрос за точна информация, така че най-добре е да се изчакате официално съобщение преди да се зарадвате за появата на Киану Рийвс във филма. Въпреки това, като се има предвид способността на актьора и харизмата му, феновете биха били щастливи да го видят във вселената на Марвел.

Това не е първият път, когато Рийвс е в контакт с Marvel Studios за роля. В един момент той беше техният избор да играе Йон-Рог в “Капитан Марвел”. Въпреки това, поради конфликти с графика на “Джон Уик 3” той трябваше да се откаже от ролята, която в крайна сметка получи Джуд Лоу.Това няма да е първата роля на Рийвс във филм за супергеро. През 2005 той играе Джон Константин в "Константин" на Франсис Лорънс, а наскоро изрази желанието да изиграе Върколакът за Марвел - индикация, че той е повече от готов да се върне във вселената на супергероите. Това и неговата талант за изпълнения на екшън сцени във филми като „Матрицата“, „Точка на пречупване“ и поредицата „Джон Уик“, и той е перфектният актьор, който да се присъедини към вселената на Marvel във важна роля.Фаза 4 на вселената на Марвел се държи изцяло в тайна, като фокусът все още е върху “Спайдър-Мен: Далече от дома“, който ще завърши Фаза 3. Като първите два филма от новата фаза се очакват да излязат на големият екран през 2020. Това са The Eternals и “Черната вдовица”.

Режисираният от Клой Жао - The Eternals в момента е зает с финализирането на актьорския си състав. Вече знаем, че във филмът за древни същества с космически сили ще участва Анджелина Джоли (според слуховете Sersi), Кумаил Нанджани, южнокорейски актьор Ма Донг-сеок и Ричард Мадън (според слуховете Ikaris) в все още неизвестни роли.

The Eternals се очаква да започне снимки тази есен и се очаква да се появи по кината в края на 2020 година.