• 0 коментара • Кино / Кино новини

Скалата показва огромната снимачна площадка на Jungle Cruise


Дуейн Джонсън показа огромната снимачна площадка, конструиран за Jungle Cruise в последния промоционален видеоклип за филма вдъхновен от влакче в Дисниленд. Скалата в момента снима историческото екшън-приключение заедно с харизматичнта Емили Блънт. Снимачна площадка е построена в Хавай и изглежда запазва общата естетика на оригиналното влакче.

Джонсън отбелязва, че снимачната площадка е направен от нулата. Скалата посвещава филма на Уолт Дисни, в чест на създателя, който е първият Skipper. Джонсън също говори за това, каква чест е той да бъде част от проекта.

Jungle Cruise а е една от първите атракции представена в Дисниленд. Дебютът на влакчето е в деня на откриването на парка, на 17 юли 1955 г. Дисни планира да направи филм въз основа на класическата атракция вече повече от десетилетие. Филмът бе обявен за първи път през 2006 г., а след това отново през 2011 г. с Том Ханкс прикрепен към проекта. Въпреки това, едва през 2015 г. беше обявено, че Дуейн Джонсън ще участва в главната роля и тази версия на проекта беше замислена.

Скалата влиза в ролата на капитан на лодка, който отвежда учен (Емили Блънт) и брат и (Джак Уайтхол) на мисия да намерят тайнствено дърво, за което се смята, че има лечебни сили. Оттам животните и друга експедиция ще направят нещата малко по-трудни, отколкото първоначално са си предполагали.

Освен Джонсън, Блънт и Уайтхол, в филмът също така участват Едгар Рамирес, Джеси Племонс и Пол Джамати. Смята се, че героят на Рамирес е злодеят във филма, въпреки че все още не е официално обявено. Режисьор на Jungle Cruise е Жауме Колет-Сера. Сценарият от Дж. Д. Пейн и Патрик МакКейнаскоро бе пренаписан от Майкъл Грийн (Логан, Блейд Бейнър 2049).

Jungle Cruise се очаква по кината през октомври 2019.