• 0 коментара • Кино / Кино новини

Следващият филм в поредицата “Лудия Макс” ще бъде предистория за Фюриоза

Следващия филм на Джордж Милър в света на “Лудия Макс” ще бъде предистория за Фюриоза, героинята на Шарлиз Терон от “Лудия Макс: Пътят на яростта”.


В интервю за New York Times Милър потвърди, че работи върху предистория, фокусирана върху Фюриоза. За този проект се носят слухове от години.

Терон обаче няма да участва във филма. Режисьорът търси по-млада актриса, която да поеме ролята на Фюриоза, и според слуховете вече е започнал прослушвания. Въпреки че Милър е обмислял да използва технологии за дигитално подмладяване, за да задържи Терон в ролята, той каза, че технологията не е толкова добра, колкото трябва да бъде.
Милър разкри, че идеята е разработвал тази идея от известно време. Той измислил повечето детайли около героинята за новия сценарии още до като работи по “Лудия Макс: Пътят на яростта”.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, която участва в “Лудия Макс: Пътят на яростта”, споделя, че сценарият вече е написан по времето, когато филмът е сниман, и че тя го е прочела. "Гениален е", каза тя.

Дизайнерът на продукцията на “Лудия Макс: Пътят на яростта” Колин Гибсън и операторът Джон Сийл са готови да се завърнат за филма, който обещава да бъде още по-голям от този, който го е вдъхновил.