• 0 коментара • Кино / Кино новини

Снимки на Отмъстители 4 загатват пътуване до Япония

Само преди няколко дни приключиха снимките на Отмъстителите: Война на безкрая, но това не спира братята Русо да започнат на снимките на Отмъстителите 4. Снимки от снимачната площадка на четвъртия филм за отмъстителите, изглежда потвърждават слухове, че част от филма ще се развива в Япония.


Японското местоположението е много подходящо като се има предвит, че Отмъстителите: Война на безкрая ще бъде кулминация на досегашната фаза на Марвел. Логично е филмът да се развива по целия свят, тъй като това ще отрази въздействието и големия мащабите на филма във вселената на Марвел.

Важно е да отбележим, че на нито една от снимките не присъства никои от главните актьори, което оставя въпроса къде попада Япония в конфликта на отмъстители срещу Танос обвит в мистерия за момента.Въпреки че, единственото нещо което знаем за Отмъстителите 4 е, че сюжета му се развива директно след Отмъстителите: Война на безкрая, едно нещо е ясно следващите два филма на Марвел ще имат най-малко повече международни местоположения, отколкото вероятно всеки друг от филмите им.Официалният актьорски състав на Отмъстителите 4 е все още неизвестен. В Отмъстителите: Война на безкрая участват Робърт Дауни младши, Крис Евънс, Марк Ръфало, Скалет Йохансон, Крис Хемсуърт, Антъни Маки, Паве Бетани, Елизабет Олсън, Чадуик Боузман, Себастиан Стан, Карън Гилън, Крис Прат, Дейв Батиста, Зоуи Салдана, Бенедикт Уонг, Шон Гън, Том Холанд, Том Хидълстън, Джереми Ренър, Джош Бролин, Пол Ръд и други.Режисьорите Антъни и Джо Русо, които режисираха Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител и Капитан Америка: Войната на героите, ще режисират Отмъстителите: Война на безкрая и все още неозаглавения Отмъстителите 4.

Отмъстителите: Война на безкрая излиза по кината на 4 май 2018, а Отмъстителите 4 на 3 май 2019