• 0 коментара • Кино / Кино новини

Снимките на “Лигата на справедливостта” в Лондон завършиха

Снимките на “Лигата на справедливостта” в Лондон завършиха. Продукцията се мести в Исландия където ще продължи работата по филма.

Актьорите и екипа отпразнува края на снимките в Лондон, от където можете да видите някои снимки по-долу. Джейсън Момоа, който играе Аквамен, също сподели в Instagram, че той няма да бъде на партито.

“Лигата на справедливостта” разказва как мотивиран от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от самоотвержния Супермен , Брус Уейн приема съдействието на новия си съюзник Даяна Принс за да се изправи срещу още по-могъщ враг. Жената чудо и Батман се захващат за работа, за да съберат екип от хора със супер способности срещу новоразбудената заплаха - те формират една безпрецедентна "лига" от герои, включваща Аквамен, Киборга и Светкавицата.

Бен Афлек, Хенри Кавил и Гал Гадот ще се завърнала в роли на Батман, Супермен и Жената чудо. Към тях се присединяват още Джейсън Момоа като Аквамен, Рей Фишър като Киборг, и Езра Милър като Сеткавица. Режисьор на лентата е Зак Снайдър.

“Лигата на справедливостта” излиза по кината на 17 ноември 2017.