• 0 коментара • Кино / Кино новини

“Соник: Филмът” се отлага за редизайн

“Соник: Филмът” ще се появи с три месеца закъснение поради пълната промяна на главния герой.


Първоначално насрочено за премиера през ноември 2019, феновете получиха първия си поглед към филма чрез трейлър, който излезе в края на април. За съжаление тяхната реакция беше далеч от позитивно, особено що се отнася до външният вид на Соник. В резултат на това беше изненадващо обявено, че Соник ще бъде напълно преобразен за филма.

Вчера режисьорът на “Соник: Филмът” Джеф Фаулър разкрие новата дата за излизане на филма в Twitter. Филмът ще излезе на 14 февруари 2020.“Ще ни отнеме малко повече време, за да направим Соник правилно” - туитна Фаулър в петък.

Когато Фаулър за първи път обяви, че “Соник: Филмът” ще бъде преработен, това доведе до въпроси за това как екипът за визуални ефекти ще направи това за толкова кратко време, като се имаше предвид скорошната премиерна дата. В отговор на този въпрос, Фаулър сложи следният хаштаг на туита си: #novfxartistswereharmedinthemakingofthismovie или специалисти по визуални ефекти не бяха наранени при създаването на този филм.“Соник: Филмът” проследява премеждията на Соник, докато се опитва да проумее сложния живот на Земята заедно със своя новооткрит най-добър приятел Том Уачовски (Джеймс Марсдън, тв сериалът „Западен свят“). Те ще трябва да осуетят плановете на злодея д-р Роботник (мега звездата Джим Кери) да залови Соник и да използва свръхсилите му, за да стане господар на света. Във филма участват още Тика Съмптър и Бен Шуорц, който дава гласа си на Соник.

Режисьор на “Соник: Филмът” е Джеф Фаулър, а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Тору Накахара и Такеши Ито.

“Соник: Филмът” връхлита в кината на 14 февруари.