• 0 коментара • Кино / Кино новини

Sony отлага “Ловци на духове: Наследство” и Морбиус за 2021

Sony обяви, че ще отложи премиерите на пет очаквани филма, включително на “Ловци на духове: Наследство” и “Морбиус”.


“Ловци на духове: Наследство” на Джейсън Райтман е преместен от 10 юли 2020 на 5 март 2021.

Когато самотна майка и двете й деца пристигат в малко градче, те откриват връзката си с оригиналните ловци на духове и тайното наследство, което дядо им е оставил след себе си.

По сценарий на Джейсън Рейтман и Джил Кенан, "Ловци на духове: Наследство" връща оригиналния актьорски състав на “Ловци на духове” (без покойният Харолд Рамис, починал през 2014), за да предадат факлата на по-младо поколение герои. Бил Мъри, Дан Екройд, Ърни Хъдсън, Сигорни Уивър и Ани Потс се очаква да се завърнат за продължението. Сред свежите попълнения в поредицата са Фин Улфхард (Stranger Things) и Макена Грейс (Анабел 3), заедно с Кери Кун и Пол Ръд в главни роли. Рейтман ще режисира новия филм, като поема ролята от баща си Айван Рейтман, който режисира първите два филма и ще продуцира този.


“Морбиус” с участието на Джаред Лето е преместен от 31 юли 2020 на 19 март 2021.

Като човек, д-р Морбиус е талантлив лекар, живеещ с неизлечима болест на кръвта, който търси радикален лек, произтичащ от вампирски прилепи, за да оцелее. Оказва се, че "лекът" работи малко твърде добре и изведнъж той е надарен с всички сили на вампир, включително ехолокация и разбира е неудържима жажда за кръв.

В "Морбиус" на Sony участват Джаред Лето като д-р Майкъл Морбиус - учен, който страда от рядко кръвно заболяване и се превръща в жив вампир по време на опит да се излекува; Мат Смит в ролята на Локсиас Краун - приятел и колега на Морбиус, който страда от същото рядко заболяване; Тайрийз Гибсън в ролята на Саймън Страуд - агент на ФБР; Ейдрия Аржона в ролята на Мартин Банкрофт - годеницата на Морбиус и Джаред Харис в ролята на ментора на Морбиус. Режисьор на филма е Даниел Еспиноза.


Адаптацията на видеоиграта “Uncharted” с участието на Том Холанд се отлага от 5 март 2021 на 8 октомври 2021.

Дългоочакваната адаптация на поредицата видео игри Uncharted ще следва младия Нейтън Дрейк и ще покаже как той се срещна и се сприятелява с ментора си Виктор "Съли" Съливън.

В "Uncharted”" на Sony участват Том Холанд в ролята на младия Нейтън Дрейк и Марк Уолбърг в ролята на Виктор "Съли" Съливън. Към тях се присъединяват Антонио Бандерас и Тати Габриел. Сценарият на филма е написан от Джо Карнахан. Режисьор на лентата е Рубен Флайшър.


“Зайчето Питър: По широкия свят” е преместен от 7 август 2020 на 15 януари 2021.

В „Зайчето Питър: По широкия свят“, любимият пакостник е готов за нови приключения. Беа, Томас и зайчетата създадоха импровизирано семейство, но въпреки че полага големи усилия, Питър не може да изневери на стила си. Бягайки от своята градина, той се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли, но когато семейството му рискува всичко да тръгне да го търси, Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде. Дали ще се върне при семейството си и ще бъде вечно навличащото си проблеми зайче, което всички обичат?

Неозаглавен филм на Sony/Marvel е преместен от 8 октомври 2021 за още неопределена дата

Почти всяко голямо заглавие на Sony бе преместено за 2021, с изключение на драмата на Кевин Харт „Fatherhood“, която бе преместена до октомври 2020, а се очакваше на 15 януари 2021. Драмата на Том Ханкс за Втората световна война „Greyhound“ също е отложена за неопределена дата.