• 0 коментара • Кино / Кино новини

Сценарист на “Бързи и яростни” обещава справедливост за Хан

Сценаристът на “Хобс и Шоу” Крис Морган потвърждава, че смъртта на Хан не е била забравена, колкото феновете се притесняваха.


Филмите “Бързи и яростни” може да са свързани със семейството, но като се име предвид, че “Хобс и Шоу” превръща бившия злодей на Джейсън Стейтъм в сертифициран герой от поредицата, някои фенове не са доволни. Но въпреки изявите си, сценаристът на филма потвърждава, че феновете ЩЕ получат справедливост за смъртта на Хан, за която е виновен Декард Шоу ... в крайна сметка.

Хан беше представен в “Бързи и яростни: Токио дрифт“ третият филм от поредицата. Хан умира във филма при ужасна автомобилна катастрофа. Той се оказа такъв любимец на феновете, че цялата времева линия на поредицата беше изместена, за да позволи на героя да се появи в още филми. В сцената след надписите на “Бързи и яростни 6” се разкрива, че Декард Шоу е този, който е виновен за смъртта на Хан, като отмъщение за брат му Оуен (Люк Евънс). Това доведе до там, че Шоу беше главният злодей в “Бързи и яростни 7”. В “Бързи и яростни 8” обаче той неохотно се съюзява с Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и трансформацията на героя му започва. Сега в “Хобс и Шоу” той е един от двамата главни герой.Крис Морган в скорошно интервю за Entertainment Weekly беше попитан за евентуалната справедливост за Хан. Ето какво сподели той:

“Обичам “справедливостта за Хан“. Сунг Канг ми е приятел, а Хан е герой, който обожавам. Бих казал, че супер-историята за Декард Шоу ще бъде един от най-интересните, готини, възнаграждаващи сюжета за герои във франчайза. Дължи се правосъдие за Хан. Това е нещо, което обсъждахме много дълго време и искаме да направим правилно. Мисля, че публиката ще бъде доволна и трябва да знае, че скоро то ще се състои. Има диалог в “Хобс и Шоу” , който е точно преди битката в Самоа, където Шоу казва на сестра си, „Има неща, които съм направил, за който трябва да се реванширам.“ Този ред беше специално написан и поставен там, само за да уведоми всички, че той мисли за Хан, това е в ума му. Това го измъчва и той ще стигне до него. "

Като сценарист на “Бързи и яростни: Токио дрифт“, “Бързи и яростни 5“, “Бързи и яростни 6“, “Бързи и яростни 7“ и “Бързи и яростни 8“ (и продуцент след 5) думите на Морган могат да се приемат за истина.

“Хобс и Шоу” излиза по кината тази седмица.“Бързи и яростни 9” вече се снимат. Джъстин Лин отново е на режисьорския стол. Дуейн Джонсън изглежда няма да участва в “Бързи и яростни 9”. Джон Сина ще се присъедини към завръщащите се членове на актьорския състав Вин Дизел, Мишел Родригес, Джордана Брустър и Тайрис Гибсън. “Бързи и яростни 9” ще излезе по кината на 22 май 2020.