• 0 коментара • Кино / Кино новини

Тарон Еджъртън няма да се върне като Егси в Kingsman

Тарон Еджъртън потвърждава, че няма да се върне като Егси за следващия филм за Кингсман.


Въпреки това, актьорът също сподели, че не е изключено да го видим в бъдеще в ролята на британския супер шпионин.

Режисьорът Матю Вон в момента подготвя третия филм в успешния франчайз, който е адаптиран от сериите на комиксите на Марк Милър, и той е готов да поеме нещата в съвсем различна посока.Това беше разкрито в интервю за Yahoo по време на пресконференцията на Еджъртън за следващия му екшън филм - Робин Худ: Началото. Еджъртън потвърди, че няма да бъде част от следващия филм за Кингсман, но спомена, че той и Матю Вон наскоро са говорили и режисьорът има нещо голямо в ръцете си.

“Не знам колко е нова информацията и мисля, че ми е позволено да го кажа, това, че не съм в следващия филм за Кингсман, не означава, че няма да бъда отново в Кингсман. Бях с Матю [Вон] само преди няколко дни, все още работим заедно, но следващото му пътуване в този свят не ме включва... Идеята му за новия филм е невероятно вълнуваща. Тъжен съм, че няма работим заедно, но това не е последният път, в който ще видите Егси.”

Най-логичното обяснение за липсата на Егси в следващия филм е, че той ще бъде The Great Game, а не Kingsman 3. Първите два филма се коренят в отношенията между Егси и Хари, така че ще бъде голяма изненада половината от дуото да бъде отстранено в следващия филм в трилогията.От друга старана Kingsman: The Great Game е предистория на Kingsman и ще се развива през Първата световна война, и ще разкаже историята за създаването на разузнавателната агенция. Смята се, че сценарият за предисторията ще бъде измислен сюжет, основан около реалния живот на херцог на Ланкастър. Това обаче все още предстои да бъде потвърдено, тъй като всичко се държи в тайна.

По-рано бе съобщено, че Ралф Файнс и Харис Дикинсън ще влязат в главните роли на предистория на франчайз. По-нови слухове твърдят, че Рейчъл Уайз и Брад Пит са оглеждани за ролите. Запълването на всички тези роля говори, че се работи по Kingsman: The Great Game и това обяснява отсъствието на Егси от следващия филм.

Следващия филм в поредицата се очаква по кината през ноември 2019.