• 0 коментара • Кино / Кино новини

The Batman по кината лято 2021 с нов актьор 

Warner Bros. официално се движи напред с The Batman, но без Бен Афлек.


Според Deadline, може да очакваме The Batman по кината на 25 юни 2021.

Бен Афлек официално няма да се завърне в ролята на Брус Уейн, а вместо това ще бъде заменен от по-млад актьор. Скоро след обявяването на новината, Бен Афлек сподели вълнението си в социалните медии да види филма, който режисьора Мат Рийвс ще сътвори.Афлек влезе в ролята на Брус Уейн за първи път в Банман срещу Супермен през 2016 г., а по-късно отново и в Лигата на справедливостта. Той също повтори ролята за кратко и в Отряд самоубийци. В момента се провежда кастинг, за да се намери новият Брус Уейн.

Когато Бен Афлек все още беше свързан с филма, бяха обявени и други актьори, включително Джо Манганиело като Deathstroke и Дж. К. Симънс като комисар Гордън, и двамата изпълняват ролите си от Лигата на справедливостта. Те най-вероятно няма да са част от The Batman.

The Batman ще се фокусира върху младия Брус Уейн. Мат Рийвс, сценарист и режисьор на проекта, наскоро говори пред The Hollywood Reporter за филма и обясни, че намерението му е да подчертае детективските умения на Батман.

“Това е главното от гледната точка на ноар история за Батман. Ще бъде разказана много ясно и аз се надявам, че ще бъде история, която ще е не само вълнуваща, но и емоционална”, сподели той, “Това е повече Батман в детективския си режим, отколкото сме го виждали в другите филмите. Комиксите са пълни с това. Предполага се, че той е най-добрият детектив в света, а това не е било непременно част от филмите до момента. Бих искал това да е филм, където, когато отидем на това пътешествие, за да проследим престъпниците и да се опитаме да решим престъплението, героя ще може да има път, по който той да може да премине през трансформация."

The Batman ще дебютира по кината на 25 юни 2021 г.