• 0 коментара • Кино / Кино новини

The Batman започва снимки през пролет 2019

Бен Афлек продължава да е продуцент на The Batman.


Все още е напълно неясно, дали Бен Афлек ще се завърне в ролята на Батман за режисирания от Мат Рийвс - The Batman. Изглежда все по-вероятно да видим друг, по-млад актьор, който ще влезе в костюма на известния супергерои. Това обаче не означава, че Афлек е напълно несвързан с проекта. Според нова информация актьора все още ще бъде част от лентата като продуцент.

Като се има предвид, че Афлек е в един момент е бил сценарист, продуцент, режисьор и звезда на The Batman, има доста смисъл, че поне ще остане на като продуцент. До каква степен той всъщност ще замесен в проекта остава да се види.

Независимо кой в крайна сметка играе титулярния герой, изглежда, че филмът най-сетне се ще се осъществи. Мат Рийвс бе нает преди повече от година, след като Бен Афлек се оттегли като режисьор. Оттогава той работи върху сценария, но официално имахме много малко сведения за прогреса му. За щастие, Рийвс наскоро разкри, че сценарият ще бъде приключен в рамките на няколко седмици.Има слухове, че режисьорът Мат Рийвс, търси актьор 15-20 години по-млад от Афлек за ролята на Батман във филма. Както мнозина знаят, интерпретацията на Афлек на Брус Уейн има две десетилетия опит с борба с престъпността, когато за първи път го видяхме в Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта, което означава, че има много материали за цяла поредица от филми, които се фокусират върху Батман преди това. Може би Бен Афлек ще предаде ролята на по-млад актьор, който да може да участва в трилогията, и ще продуцира на филми и участва като да съединителна тъкан между филмите в настоящето в светът на DC и миналите истории за Батман. Да се надяваме, че този въпрос ще бъде изяснен в близко бъдеще.

Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокера през октомври и Жената чудо 1984 през ноември.