Тим Блейк Нелсън ще бъде злодея в “Капитан Америка 4”

Добави коментар

Тим Блейк Нелсън ще се завърне в ролята на Лидера.

Тим Блейк Нелсън, който за последен път се появи в "Невероятният Хълк" през 2008 г., ще се завърне в ролята на Лидера в “Капитан Америка 4”. Лидерът, подобно на Хълк, е драматично променен физически от гама радиацията. Но вместо да стане невероятно силен, Лидерът придобива свръхчовешка интелигентност - и огромна издута глава.

"Много се радвам", каза Нелсън на изложението D23 Expo на Disney, където беше обявен кастингът. "Marvel е част от историята на киното, а това, че мога да бъда част от нея, е абсолютна чест."

Освен Нелсън към “Капитан Америка 4” се присъединява и Шира Хаас в ролята на Сабра. Антъни Маки, който играе супергероя Сам Уилсън, известен още като Сокола, във филмовата вселена на Marvel, е начело на филма като новия Капитан Америка. В актьорския състав на четвъртия филм за "Капитан Америка" ще се включат и Дани Рамирес и Карл Лумбли, които участваха в сериала "The Falcon and the Winter Soldier", съответно като Хоакин Торес и Исая Брадли.

“Капитан Америка 4” е един от предстоящите филми от петата фаза на вселената на Марвел. Филмът е дело на създателя на сериала "Falcon and the Winter Soldier" Малкълм Спелман, който пише сценария заедно с Далан Мюсън. Режисьор на филма е Джулиъс Она.

“Капитан Америка 4” е планирано да излезе по кината на 3 май 2024 г.

Captain America: New World Order

Първото самостоятелно приключение на Сам Уилсън след като наследи щита на Капитан Америка. Четвърти филм...

Споделете