• 0 коментара • Кино / Кино новини

Том Харди и Шарлиз Терон за проблемите на снимачната площадка на “Лудия Макс"

Пет години след премиерата на “Лудия Макс: Пътят на яростта”, носителят на "Оскар" Шарлиз Терон и номинираният за "Оскар" Том Харди най-накрая говорят за скандалния си сблъсък на снимачната площадка на лентата.


В интервю с „Ню Йорк Таймс“ Шарлиз Терон и Том Харди споделиха откровена информация за сблъсъка си, като признаха, че и двамата са направили грешки защо не са се разбирали по време на снимките, което се дължи най-вече на фрустрацията им в опитите да разберат визията на режисьора Джордж Милър за филма.

Най-голямото нещо, което движеше цялата продукция, беше страхът“, каза Терон. „Бях невероятно уплашена, защото никога не съм правила подобно нещо. Мисля, че най-трудното нещо между мен и Джордж е, че той имаше филма в главата си, а аз бях толкова отчаяна да го разбера.“

Харди добави: „Поради това колко подробности трябваше да обработим и колко малко контрол имахме при всяка нова ситуация и колко бързо беше заснемането на сцените - необходими бяха малки фрагменти от моментите от историята, за да направим финалната версия - бързо се движехме, и беше на моменти непосилно. Човек трябваше да се довери, че има по-голямата идея зад него."Други членове на актьорския състав като Роузи Хънтингтън-Уайтли и Зоуи Кравиц също говориха за задкулисните конфликти, разкривайки, че не не винят Терон или Харди за това, защото е имало голям натиск над тях, за да постигнат това Милър е искал.

Терон и Харди са съгласни, че е трябвало да се разбират по-добре един с друг, особено на такова трудно място за снимане и особено когато заснемането на лентата е продължило с месеци и е изостанало от графика.

„Като погледна назад нямах достатъчно съпричастност, за да разбера наистина, наистина да разбера колко трудно е било да влезе в обувките на Мел Гибсън“, обясни Терон. „Това е плашещо! И мисля, че поради нашия собствен страх, ние поставяхме стени, за да се защитим, вместо да си казваме един на друг: „Това е страшно за теб, и за мен е страшно. Нека бъдем мили един към друг. " По странен начин функционирахме като нашите герои: Всичко беше за оцеляване.”

Харди продължи: “Ще се съглася. Мисля, че в миналото, бях неподготвен по много начини. Напрежението и над двама ни беше съкрушително на моменти. Това, от което се нуждаеше, беше по-добър, може би по-опитен партньор. Това е нещо, което не може да бъде фалшифицирано. Бих искал да мисля, че сега, когато съм по-възрастен и по-грозен, мога да го постигна.