• 0 коментара • Кино / Кино новини

Том Круз: “Ако не спазваш правилата срещу COVID19 си уволнен”

Том Круз се скара на филмовия екип на "Мисията невъзможна 7" заради неспазване правилата за безопасност срещу COVID 19.

Британския таблоид The Sun публикува аудио запис във вторник, на който се чува как Том Круз се развиква на някои членове на снимачната екип защото не спазват правилата за безопасност срещу COVID 19. Според изданието тези двамата души от екипа са стояли твърде близко един до друг пред компютърен монитор на снимачната площадка на "Мисията невъзможна 7". Те не са спазвали препоръчва ни те от експерти 2 метра разстояние.

"Никога не искам да го виждам отново, никога. И ако го направите, ще бъдете уволнен, ако ви видя, че го правите отново, вие изчезвате", каза Круз в аудиото записа.

Актьора отбелязва още, че е говорил с контакти в Холивуд за това как "Мисията невъзможна 7" и нейните протоколи за безопасност могат да бъдат модел за останалата част от индустрията.

“В Холивуд отново правят филми в момента заради нас. Защото те вярват в нас и това, което правим", каза Круз. „Обаждам се по телефона с всяко студио през нощта, застрахователни компании, продуценти и те ни гледат и използват като модел за създаване на филми.“

Актьорът отбеляза, че ако някой член на екипа види някой, който не спазва протоколи за безопасност, имената им трябва да бъдат докладвани на надзорника по COVID-19 на снимачната площадка.

Снимките на "Мисията невъзможна 7" в Италия бяха спрени от пандемията през февруари. Това направи лентата един от най-големите проекти спрени още в самото начало на глобалната криза. Снимките започна отново през септември при строги мерки за безопасност срещу COVID 19.

Том Круз ще се върне в главната роля на Итън Хънт за предстоящите два филма, като Маккуари ще се върне да напише и режисира седмата и осмата част на поредицата. Освен Круз се ще се завърнат и Ребека Фъргюсън, Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кирби и Хенри Черни. Към тях се присъединяват Шей Уигъм, Пом Клементиев и Хейли Атуел.

“Мисията невъзможна 7“ се очаква на голям екран на 19 ноември 2021.