• 0 коментара • Кино / Кино новини

Топ Гън 2 се забавя с почти година

Топ Гън: Маверик - дългоочакваното продължение на класическата екшън драма от 1986 г с участието на Том Круз като пилот, ще излезе с почти година закъснение през лятото на 2020.


Топ Гън: Маверик трябваше да излезе по кината на 12 юли 2019 г., но за съжаление на нетърпеливи фенове, те ще трябва да почакат още дълго, за да видят титулярния герой на Круз отново.Проектът понастоящем се заснема и през последните няколко седмици прави допълнения към актьорския си състав. Обширни визуални ефекти и сложни полетни сцени са причина за 11-месечното забавяне на филма. Студиото не предостави никакви други подробности относно естеството на производственото забавяне.


Оригиналните актьори от класическия екшън от 1986 г. Топ Круз и Вал Килмър се завръщат. Към тях се присъединяват Глен Пауъл, Дженифър Конъли, Майлс Телър, Джон Хам , Джей Елис, Башир Салахудин, Дани Рамирес, Люис Пулман, Томазин Маккензи и Моника Барбаро.

Джоузеф Косински, който е работил с Круз за филма Забвение, ще режисира Топ Гън 2. Сценарият на филма е поверен на Питър Крейг, Джъстин Маркс и Ерик Уорън Сингър.

Продуцентът Джери Брукхаймър по-рано сподели, че филмът ще се занимава с популяризирането на безпилотните дронове и пилотите, които стават демоде в един свят на постоянно развиващи се технологии.