Този април преминаваме на следващото ниво със „Соник: Филмът 2“

Добави коментар

На 1 април преминаваме на следващото ниво, защото новото свръхзвуково приключение Соник: Филмът 2 нахлува в киносалоните.

Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник (Джим Кери), който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с гръм и трясък с помощта на нов партньор – ехидната Нъкълс. Природна стихия с юмруци, пригодени за разруха, Нъкълс има суперсила, която влиза в противовес на скоростта на Соник. Съдбата на света е поставена на карта и е време устатият син таралеж да се превърне в героя, за който мечтае. За целта обаче ще му е необходима помощ, която идва в лицето на не по-малко любимата на феновете двуопашата лисица Тейлс.

Култови герои, много хумор, скоростен и бомбастичен екшън, редица попкултурни препратки… Всичко това и още много ще откриете в новия трейлър на Соник: Филмът 2, който вещае едно от най-приятните и незабравими киноизживявания тази пролет.

Колко силно вярваме в себе си? Това достатъчно ли е, или е необходимо и някой друг да повярва в нас? Кога настъпва моментът, в който да поискаме помощ? И колко е важно да бъдеш себе си, дори когато другите не те приемат? Присъединете се към култовия таралеж Соник, още по-шармантният и откачен д-р Роботник и смятащият се за по-силен от всичко Нъкълс и станете свидетели на една от най-зрелищните битки за спасяването на света.

Соник: Филмът 2 обещава 100% кинозабавление от 1 април само в кината и 4DX, дублиран и субтитриран.

Соник: Филмът 2

След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно...

Споделете