• 0 коментара • Кино / Кино новини

Уорнър Брос разработва нов филм за Супергърл

Братовчедката на Супермен, Супергърл, ще се появи на големия екран.


Според Deadline, Warner Bros. Pictures и DC Films са в процес на разработване на филм, който ще се фокусира върху братовчедката на Супермен, Супергърл.

Сценаристът на Внедрени в час 2, Орен Узиел, е нает да напише сценария на проекта. Узиел е работил по The Cloverfield Paradox и понастоящем работи върху Sonic the Hedgehog и Mortal Kombat.

Все още няма официално съобщение кой ще бъде режисьор на Супергърл, но в Deadline се казва, че студиото вероятно ще търси жена режисьор. Също така не е ясно дали Супермен на Хенри Кавил ще се появи във филма.Този филм няма да има връзка с със сериала Супергърл или версията на героя, изиграна от Мелиса Беноис. Ако Supergirl премине фазата на сценарий, тогава тя ще се превърне в един от няколко героя, които вероятно ще съществуват на малкия и големия екран едновременно.Супергърл преди това се появява на големия екран през 1984 с бюджет от 35 милиона долара. За съжаление, филмът беше провал просто поради липса на интерес и лошото качество на лентата. Сега, когато Супергърл е много по-популярен герой, може би е време да я върнем обратно на големия екран, с по-голям бюджет този път.Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокера през октомври и Жената чудо 1984 през ноември.