Ванеса Кърби ще замени Джоди Комер в новия филм на Ридли Скот

Добави коментар

Ванеса Кърби е изборът на Ридли Скот да замени Джоди Комър в ролята на императрица Жозефин в историческата драма "Kitbag" за Apple.

Според Deadline Ванеса Кърби води преговори да се присъедини към "Kitbag", историческия филм на Ридли Скот с Хоакин Финикс в ролята на Наполеон. Кирби ще замени Джоди Комър в ролята на императрица Жозефина. Комър напусна проекта поради проблеми с графика.

Кирби е най-известна с ролята си на принцеса Маргарет в сериала "The Crown" на Netflix. Тя печели първата си номинация за "Оскар" за филма "Pieces of a Woman". Актрисата се е снимала и в "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и "Мисията невъзможна: Разпад". Тя ще се завърне за предстоящия филм "Мисията невъзможна 7".

Филмът "Kitbag" се фокусира върху възхода на Наполеон към властта и любовната история между него и Жозефина. Хоакин Финикс остава на борда за ролята на Наполеон. Очаква се снимките на филма да започнат в Европа по-късно през януари. Apple Studios финансира и продуцира проекта. Сценарият е дело на Дейвид Скарпа. Скот и Кевин Уолш продуцират за Scott Free Productions.

Споделете