• 0 коментара • Кино / Кино новини

Вече знаем кой е злодеят в “Черната вдовица”

По време на SDCC 2019 Marvel разкри много детайли около “Черната вдовица” със Скарлет Йохансон включително и един от злодеите.


В края на ексклузивно видео показано на присъстващите на SDCC 2019, Таскмастер беше разкрит като един от злодеите на филма. Персонажът с маска с череп се бие със супер шпионинката Черната вдовица в клипа показан на публиката. Макар че кадрите не разкриват самоличността на актьора, играещ Таскмастер, със сигурност изглежда, че той ще бъде един от главните антагонисти - ако не и самият голям в предстоящия филм.

Докато Таскмастер е относително непознат за основната аудитория на вселената на Марвел, феновете на комиксите със сигурност са запознати с героя. Той притежава суперсилата "фотографски рефлекси". Това му позволява лесно да копира всякакви бойни движения, стига да ги види веднъж. Тази необичайна способност му позволява да се справи с дори с най-квалифицираните бойци от цялата вселена на Марвел. Кадри, показани на SDCC, показват как Таскмастер перфектно парира всяка атака на червенокосият агент показвайки, че уникалната му способност ще се появи във филма.По време на SDCC Marvel също потвърди, че Дейвид Харбър , Флорънс Пю и Рейчъл Вайс са се присъединили към продукцията, която вече снима. Това изявление не дойде с нови изненади за актьорския състав на “Черната вдовица”. Флорънс Пю ще влезе в ролята на Иелена Белова, а Дейвид Харбър ще се преобрази в Червения Пазител. Марвел не даде детайли за ролята на Рейчъл Вайс. Освен това, съобщените по-рано членове на актьорския състав - О-Т Фагбенли и Рей Уинстоун не бяха потвърдени.

С актьорския състав и снимките вече са в ход, Марвел също потвърди, че “Черната вдовица” ще е началото на Фаза 4 и ще излезе в кината през май 2020. В края на панела на Марвел на присъстващите бяха показани и първите кадри от филма. Те потвърдиха, че “Черната вдовица” се развива след „Капитан Америка 3“, но преди „Отмъстителите: Война без край“.За съжаление тези кадри няма да бъдат пуснати онлайн, така че всеки, който не присъства на SDCC ще трябва да изчака трейлър (който вероятно ще излезе до края на тази година), за да види как ще изглежда “Черната вдовица”.

“Черната вдовица” е режисиран от Кейт Шортланд по сценарии на Джак Скафър.

“Черната вдовица” излиза по кината на 1 май 2021. Освен “Черната вдовица” във фаза 4 на вселената на Марвел през 2020 и 2021 ще видим още Eternals, “Шанг-Чи и Легендата за десетте пръстена”, “Доктор Стрейндж 2” и “Тор 4”.