• 0 коментара • Кино / Кино новини

Вече знаем кой ще участва в “Бонд 25“

“Бонд 25“ най-накрая с официален актьорски състав и екип от сценаристи.


В специално изявление в четвъртък продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън заедно с режисьора Кари Фуканага разкриха кой ще се присъедини към Даниел Крейг в петия му и последен път в ролята на агент 007, и подсказа детайли около сюжета, но не разкриха заглавие на филма.

Рами Малек, известен с ролята си в „Бохемската рапсодия”, за който се говореше, че бъде главения злодей бе официално потвърден като част от актьорския състав. Леа Седу ще повтори ролята си на д-р Мадлин Суон от предишния филм за Бонд - Спектър. За “Бонд 25“ се завръщат още Бен Уишоу като Q, Ралф Файнс като M, Наоми Харис като Ив Мънипени и Рори Киниър като Бил Танер. Новодошлите членове на актьорския състав включват Ана де Армас (Blade Runner 2049), Били Магнусен (Нощни игри), Дали Бенсала, Лашана Линч (Kапитан Марвел) и Дейвид Денчик (Дама, поп, асо, шпионин).Засега филмът все още е без заглавие. Вместо това на феновете бяха дадени подробности за сюжета, в който Бонд е напуснал активна служба и се наслаждавал на спокоен живот в Ямайка. Но спокойствието му е краткотрайно, когато се появява старият му приятел Феликс Лейтер от ЦРУ, който иска помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се крие далеч повече опасности от очакваното, което води Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

Фуканага също потвърди, че продукцията на “Бонд 25“ вече е започнала в Норвегия и че снимките по-късно ще се проведат в Италия, в допълнение към тези във Великобритания.Режисьорът на Трейнспотинг, Дани Бойл, първоначално е бил поставен начело на филма със сценарий, който е беше написал заедно с дългогодишния си сътрудник Джон Ходж. Но те се разделиха с проекта поради "творческите различия" и Фуканага беше обявен за заместник в края на 2018 година. Сценарият на Бонд 25 беше поверен на редовните сценаристи на Бонд - Нийл Първис и Робърт Уейд. По-късно към тях се присъединява Скот Бърнс (Ултиматумът на Борн). Миналият месец се появиха съобщения, че Фийби Уолър-Бридж (Убивайки Ийв) се е присъединила към лента, за да оживи сценария.

Още неозаглавеният “Бонд 25“ се очаква по кината на 8 април 2020.