• 0 коментара • Кино / Кино новини

X-Men: Тъмният Феникс ще бъде почти напълно презаснет

Изглежда допълнителните снимки на X-Men: Dark Phoenix ще продължат поне три месеца.


Според неотдавнашен доклад, допълнителните снимки на X-Men: Тъмният Феникс са малко по-обширни, отколкото първоначално се предполагаше. Допълнителната фотография ще продължи три месеца и ще бъде използвана за замяна на почти всичко, което студиото вече е заснело за филма.

Въпреки, че Fox се опитва да запази повечето от проблемите с X-Men: Dark Phoenix в тайна, ясно е, че филмът има много проблеми. Например, първоначално беше планирано да бъде филмът да бъде пуснат по кината през ноември, преди изведнъж да бъде отложен за февруари 2019 г. Поради тези огромна допълнителната фотография е вероятно премиерата на X-Men: Dark Phoenix да бъде отложена още веднъж.Необходимостта от тези допълнителните снимки първо се появи през юни, когато филмът претърпя редица лоши тестови прожекции, където филмът беше описан като "наистина разочароващ” и "просто не добър в сравнение с модерните филми за комикси “. В началото се смяташе че само третото действие на филма е напълно разочароващо, но сега изглежда, че целият филм не е особено добър.

Интересното е, че основните снимки на филма през 2017 отнеха само три месеца и половина, което поставя в перспектива продължителността на допълнителната работа. Разбира се, възможно е голямото удължаване на снимките да са поради конфликти в графика на някои от актьорите. Но все пак, три месеца за допълнителни снимки е прекалено дълго и е обезпокояващо за феновете. Макар да се знаеше, че Тъмният Феникс има проблеми, фактът, че нещата са толкова лоши, е наистина шокиращ.Освен това, феновете също се притесняват от мисълта, че проектът се управлява от режисьора Саймън Кинберг, който не е режисирал нищо до момента. Не че Кинберг не може да създаде нещо невероятно, особено след като в продължение на известно време е участвал в X-Men франчайза като продуцент. Въпреки това, Тъмният Феникс е сериозно предизвикателство и някои може да мислят, че би било по-добре, ако Fox беше избрал по-опитен режисьор.

Снимките вече са започнали и ще продължат до октомври. По ирония на съдбата, това е същият период от време, през който филмът бе заснет първоначално миналата година, започвайки през лятото и завършващ през октомври. Малко вероятно е постпродукцията да приключи напълно до февруари. Ако не отложат премиерата, X-Men: Dark Phoenix най-вероятно ще излезе по кината с наистина ужасни визуални ефекти.

От друга страна, тези допълнителните снимки опровергават предишния слух, че Fox планира да не издаде филма. С все по-нарастващ бюджет, дължащ се на новите снимки, няма начин студиото да реши да го отмени. Все пак би било жалко, ако един от последните X-Men филми, над който Fox ще творчески надзор, преди да мутантите да отпътуват към вселената на Марвел е критична и бокс-офис бомба. Дали филмът си струва чакането ще разберем догодина в кината.