• 0 коментара • Кино / Кино новини

​"Загубеният йети" и "Най-синьото синьо" завинаги свързани в живота на Дивна​!

Септември носи свой собствен характер и често оставя отпечатък като последния месец на лятото, изпълнен с всичко неизпълнено досега! Тази година отново го превръщаме в изключително специален с най-новата анимация на DreamWorks, дело на създателите на феномена Как да си дресираш дракон, Загубеният йети.


Тя е красива, завладяваща, с много поуки и с участието на Дивна! Една от най-талантливите певици на българската поп сцена влезе категорично в новото си амплоа и превърна главната героиня във филма в изключително въздействащ образ, който съответства и на самата нея като темперамент.„Най-синьото синьо“ е най-новата песен на Дивна, за която тя споделя, че вдъхновение е почерпила и от дълбоките сини очи на Загубеният йети. „

Възможността да озвучавам смелата Ий съвпадна и с работата по „Най-синьото синьо“. Наистина почерпих много вдъхновение и завинаги ще свързвам тези две линии на изкуството в моя живот с един общ момент. И песента, и филмът са пълни с много смисъл и съм вложила сърце и душа, за да направим нещо, което да докосне хората. На 27 септември ще се убедите сами.“, споделя Дивна. „Асоциирам синьото с чистота, безкрайност и дъх на нов живот. И когато видях сините очи на Загубеният йети, потвърдих пред себе си как отново изпитвам същото чувство на дълбока симпатия.“, допълва певицата по повод на новото професионално начинание в сферата на дублажното изкуство.

Филмът разказва необикновената история на йетито, изгубило пътя към дома, както и на непокорната тийнейджърка Ий, изгубила пътя…към себе си. Изправени пред много препятствия и несправедливости, сблъсквайки се директно и със собствените си страхове, компанията приятели се отправя на епично пътешествие високо в Хималаите.

Затова грабвайте пуловерите и гледайте от 27 септември на 2D и 3D историята на Загубеният йети и Дивна като един очарователен тандем!