• 0 коментара • Кино / Кино новини

“Жената-чудо 1984” се отлага за август

“Жената-чудо 1984” става най-новият холивудски филм, който отлага датата си на излизане поради продължаващата пандемия от коронавирус.


“Жената-чудо 1984” се очакваше по кината на 5 юни, но сега заради COVID-19 лентата се отлага и за момента ще излезе на големия екран на 14 август 2020. Същата дата беше запазена от Warner Bros. за филма на ужасите на Джеймс Уан – Malignant, но този хорър, заедно с “Скуби-Ду!” и “Във висините” се отлагат за неопределено време.

Миналата седмица се появиха слухове, че “Жената-чудо 1984” може да се появи за продажба онлайн, но Warner Bros. бързо опроверга този слух и повтори, че планът е филмът да излезе по кината.За момента, в графика на кината остават няколко големи филма, планирани за юни, включително “За душата” на Pixar и продължението “Топ Гън 2”, но те могат също да бъдат отложени във всеки момент. В случая със “За душата” може да се окаже в ситуация, подобна на другия анимационен филм Minions: The Rise of Gru, където студиото не е в състояние да завърши необходимата работа по филма навреме.

По начина, по който нещата вървят дотук, филмите, които понастоящем се очакват да излязат през юли, може би също ще бъдат отменени. Целият филмов календар на 2020 е в хаос поради коронавирус и ще бъде интересно да се види какво ще се случи като пандемията утихне.Гал Гадот се завръща като легендарния воин, който се озовава в разгара на Студената война. Кристен Уиг играе Барбара Ан Минерва, британски археолог, който се превръща в Cheetah, докато Педро Паскал играе Макс Лорд, двама от най-известните врагове на Жената-чудо. Робин Райт и Кони Нелсън се завръщат към своите роли съответно на амазонките Антиопа и Иполита. Крис Пайн също се завръща в ролята на Стив Тревър, който за последно видяхме в експлозия в самолет.

Пати Дженкинс, която режисира на “Жената-чудо”, се завръща да напише и режисира “Жената-чудо 1984”.

“Жената-чудо 1984” за момента се очаква по кината на 14 август 2020.