• 0 коментара • Кино / Кино новини

Жената чудо 2 ще излезе през ноември 2019

Междузвездни войни: Епизод 9 накара Warner Bros. да премести премиерата на Жената чудо 2 за друга дата.


Жената чудо 2 промени датата на излизане на 1 ноември 2019 г. Филмът е продължение на Жената чудо на Пати Дженкинс от тази година.

Филмът е с участието на Гал Гадот и Крис Пайн има най-добрите рецензии в история на DC Extended Universe и спечели 821.7 милиона долара в световния боксофис.

Първоначално Warner Bros. планира да пусне Жената чудо 2 на 13 декември 2019 г., но това беше преди Lucasfilm да насрочи Междузвездни войни: Епизод 9 за декември 2019, след като Дж. Дж. Абрамс замени Колин Тревороу като режисьор на този проект. Въпреки че първият филм е изключително популярен сред феновете и критиците, просто не е разумно бизнес решение да се конкурира са феномена Междузвездни войни

Жената чудо 2 ще бъде единственият голям филм, който излиза на 1 ноември 2019, но все пак ще се изправи пред силна конкуренция през ноември. Премиерата на филма е само седмица преди тази на Бонд 25, а на 22 ноември 2019 г. се очаква и още неизвестен филм на Fox/Marvel.

Жената чудо 2 отново ще бъде режисиран от Пати Дженкинс по сценарии на Дейв Калахам и Джеф Джонс. Феноменалната Гал Гадот ще се завърне в главната роля. Още няма информация за сюжета и актьорския състав на филма.