• 0 коментара • Кино / Кино новини

Жокера на Джаред Лето със самостоятелен филм

Warner Bros. планира самостоятелен филм за Жокера на Джаред Лето, който първо се появи в „Отряд самоубийци”.


Джаред Лето ще участва и продуцира нов все още неозаглавен филм за Жокера във вселената на DC, Variety съобщава

Филмът няма сценарист или режисьор, така че не е ясно кога всъщност ще започне работа по проекта и кога той се очаква по кината. Засега сюжета на лентата е неясен, но идеята на студиото е да се разшири света, създаден от „Отряд самоубийци”.

Жокер на Лето се появи за кратко в „Отряд самоубийци”, така че негов солов филм може да разшири образа му и да покаже повече от него на аудиторията.Warner Bros. вече обявиха, че героинята на Марго Роби – Харли Куин, ще получи собствен филм с вдъхновен от комиксите “Birds of Prey”. Този проект също се различава от филма "Харли срещу Жокера", който също е в процес на разработка. За това изглежда, че следващата голяма крачка за студиото е филма за Жокера на Лето.


Вижте още: Кати Ян ще режисира Марго Роби в Birds of PreyВероятно най-изненадващият факт в това е, че Лето получава самостоятелен филм, въпреки че Warner Bros. работи върху историята за произхода на Жокера, в която участва Хоакин Финикс. Този филм няма да е част от вселена на DC, но определено ще обърка част от феновете.