• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нов трейлър на "Х-Мен: Тъмния феникс"

Ако първият трейлър на Х-Мен: Тъмния феникс само намекна за силите на Джейн Грей, новият трейлър ни представя всичко, на което е способна.


В Тъмния феникс X-Men са изправени пред най-страшния си и силен враг: един от тях, Джийн Грей. По време на спасителна мисия в космоса Джийн е почти убит, когато е ударена от мистериозна космическа сила. След като се завърне у дома, тази сила не само я прави безкрайно по-мощна, но и много по-нестабилна. В борбата си с това същество вътре в нея, Джийн разгръща своите сили по начини, които тя нито може да разбере, нито да удържи.

Когато Джийн излезе извън контрол и нарани най-обичаните от нея, тя започва да унищожава всичко, което държи X-Men заедно. Сега, когато това семейство се разпада, те трябва да намерят начин да се обединят - не само за да спасят душата на Джийн, но и за да спасят планета от извънземни, които искат да използват тази сила и да управляват галактиката.

Саймън Кинберг прави своя режисьорски дебют. За Х-Мен: Тъмния феникс се завръщат Дженифър Лоурънс, Никълъс Холт, Александра Шип, Тий Шеридан (Циклопс), Коди Смит-Макфий, Софи Търнър и Евън Питърс. Ламар Джонсън се присъедини към актьорския състав и се очаква мутант Dazzler да се появи във филма.

Х-Мен: Тъмния феникс в кината на 3D и IMAX 3D от 7 юни.