Памела Андерсън се завръща на големия екран

Добави коментар

Памела Андерсън се присъединява към Лиъм Нийсън в римейк на "Голо оръжие"!

Памела Андерсън в “Pamela, A Love Story ” по Нетфликс

Памела Андерсън в “Pamela, A Love Story ” по Нетфликс

Памела Андерсън се присъединява към Лиъм Нийсън в предстоящия римейк на "Голо оръжие" на Paramount Pictures. Андерсън ще поеме ролята на ключов персонаж подобен на този на Присила Пресли в оригиналния филм.

Подробностите за сюжета се пазят в тайна. Нийсън ще се превъплъти в образа на неумелия детектив Франк Дребин, първоначално изигран от Лесли Нилсен.

Оригиналният филм, дело на Джери Зукър, Джим Ейбрахамс и Дейвид Зукър, е базиран на техния краткотраен (само 6 епизода) телевизионен сериал "Полицейски отряд!". Филмът е сатира, осмиваща клишетата, с които са изпълнени полицейските сериали и филми, доминирали зрителското внимание през десетилетията. В началото на 90-те години на миналия век трилогията "Голият пистолет" е много успешна в северноамериканския бокс офис, като събира над 216 милиона долара в боксофиса.

Акива Шафър е режисьор на комедията, чийто сценарий е дело на Дан Грегор, Дъг Манд и Шафър.

Андерсън е най-известна с ролята си на Си Джей Паркър в "Спасители на плажа”. Тя дебютира на големия екран във филма “Бодлива тел” през 1996. Тя участва още в сериала “В.И.П”, пародията на филм на ужасите “Страшен филм 3” и множество американски реалити предавания. През 2023 излиза документалния филм “Pamela, A Love Story ” по Нетфликс за живота и кариерата ѝ.

Римейкът на „Голо оръжие“ се очаква по кината на 18 юли 2025 г.

Споделете